preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST O MJERI SAMOTESTIRANJA UČENIKA

Cijenjeni roditelji/staratelji!

S obzirom na povećani broj samoizolacija učenika u osnovnim i srednjim školama i s ciljem održavanja nastave uživo (po modelu A) Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo razradilo je model ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama uz provođenje dobrovoljnog samotestiranja učenika.  

Sukladno navedenom, školi je dostavljeno (te Vam ih prosljeđujem):

1. Upute o primjeni modela ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama uz provođenje redovitog dobrovoljnog samotestiranja učenika

2. Obavijest za roditelje/skrbnike i

3. Obrazac/izjave za roditelje/skrbnike.

 

Dijete je potrebno testirati jednom tjedno. Molim Vas da dijete prvi puta testirate onaj dan kada donese prve testove kući, a inače svaku nedjelju navečer, prije početka novoga radnoga tjedna.

Rezultat testa zapišite u informativku. Ako dijete do sada nije imalo informativku, molim Vas da za ovu prigodu nabavite bilježnicu ili informativku u koju ćete bilježiti rezultate testa. Bilješka treba sadržavati datum testiranja i rezultat testa i pokazuje se razredniku na uvid.

Obavijesti prilažem i video-uputu kako provesti samotestiranje učenika kod kuće.

 

Znam da Vam je bilo teško organizirati se tijekom brojnih izolacija učenika, ali ste sa mnom surađivali i dozvolili mi da školu vodim tako da se u njoj osjećamo što bolje i što sigurnije. Hvala Vam na povjerenju, suradnji, podršci u odlukama (iako se nije bilo lako uvijek složiti s njima). Mogu samo reći: DOBRO SMO. Djeca su dobro i sve ovo vrijeme u školi je lijepo. Tijekom nastave od kuće odrađen je dio gradiva i nema velikih zaostataka iz ove školske godine koji se ne mogu nadoknaditi ako su se učenici redovito uključivali u rad.

Osjećam iskrenu zahvalnost i poštovanje prema svima vama. Hvala roditeljima koji su me zvali, izražavali svoje stavove i mišljenja. Hvala onima koji su preko razrednika ili predstavnika u Vijeću roditelja sa mnom komunicirali. Hvala i svima onima koji nisu željeli smetati, borili su se sa svojom svakodnevicom i surađivali sa mnom. U mislima mi je još puno različitih primjera naše suradnje. O svima razmišljam s istim poštovanjem i zahvalnošću. Pomogli ste mi sagledati sustav u cjelini, iz različitih perspektiva. Donosila sam odluke koje sam smatrala najboljima za našu djecu i vaše obitelji. Kombinirala, promišljala, osluškivala, pratila situaciju, okolnosi i odlučivala. U vremenu nepovjerenja dali ste mi svoje povjerenje i nadam se da sam ga opravdala.

Želim nam svima da što prije budemo u prilici planirati susrete, druženja, priredbe! Bez epidemioloških mjera i misli o virusu. Opuštene i radosne susrete.

Dok se to ne dogodi - imala sam Vam potrebu napisati ovu kratku poruku i reći HVALA! Vama, roditeljima.

S iskrenim poštovanjem,

Gordana Čosić, ravnateljica.

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Gordana Čosić   datum: 14. 2. 2022.

 SATNICA MATIČNE ŠKOLE I PŠ PREPOLNO ZA ŠKOLSKU GODINU 2022./2023.Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 12. 2012.

Ukupno: 1102292
Ovaj mjesec: 1335
Danas: 194
preskoči na navigaciju