preskoči na sadržaj
Vijesti

USKRSNA DOGAĐANJA

Proteklih tjedana intenzivna je suradnja naše škole s Udrugom Srce, TZ Sveti Ivan Zelina, Pučkim otvorenim učilištem i Društvom naša djeca Sveti Ivan Zelina.

Zamisao Udruge Srce realizirali smo svi zajedno, a rezultat te suradnje, na različitim područjima, prekrasni su radovi i akcije koje su iza nas.

Gradski trg ukrasila je učiteljica Mateja Majcen s učenicima iz predmetne nastave obojivši klupu koja služi kao mjesto za predah ili kao punkt za neku lijepu fotografiju (može i selfie).

 

 

Iako kratak, preduskrsni tjedan u školi obilovao je različitim događanjima. Sve škole i vrtići na području grada sudjelovali su u izradi pisanica i njihovom postavljanju na drveće ispred zgrade gradske uprave kao i u prigodno postavljene vreće oko glavnog gradskog trga. Naše su pisanice izrađivale učiteljice Vesna Bego i Lucija Lisičak s Malim kreativcima i učiteljica Mateja Majcen s Likovnom grupom. Postavljanju naših pisanica na zelinski gradski trg u ponedjeljak su se odazvali i učenici naše škole, a kao predstavnici na glavni gradski trg išli su učenici 3. i 4. razreda. Nakon lijepog dočeka uskrsnog zeca koji nas je odveo do drveća koje je trebalo ukrasiti pisanicama i počastio nas uskršnjim čokoladnim jajima, krenuli smo prema Pučkom otvorenom učilištu. Tu je za učenike 3. i 4. razreda naše škole bila organizirana besplatna kino projekcija filma Petar Zecimir.

 

Utorak je obilježilo sakupljanje slatkih poklona za male bolesnike iz Kliničkog bolničkog centra Rebro čiji su nosioci bili prvenstveno djelatnici Osnovne škole Dragutina Domjanića, ali su se velikodušno uključili i učenici s roditeljima i na tome im ovim putem iskreno zahvaljujemo. Sva su djeca napisala poruku podrške za male prijatelje koji će Uskrs provesti u bolnici. Poklone smo zapakirali i uz svaki od njih poslali poruku jednog od naših učenika. Svima nam je ta gesta ispunila srca pozitivnom energijom i zadovoljstvom u ovo predblagdansko doba.

 

Spomenimo i akciju u kojoj smo, na poticaj Gradskoga društva Crveni križ Sveti Ivan Zelina, prije nekoliko tjedana prikupljali potrepštine za izbjeglo stanovništvo Ukrajine.

 

Naše zadovoljstvo i pozitivna energija zrače i s priloženih fotografija sa spomenutih događaja! (Pogledajte ih u nastavku obavijesti.)

 

Sretan i blagoslovljen Uskrs! smiley

Učiteljica Valentina Buzjak


AKCIJA ZA IZBJEGLO STANOVNIŠTVO UKRAJINE

 

LIKOVNA SKUPINA

SUSRET S USKRSNIM ZECOM NA ZELINSKOME TRGU

U ZELINSKOME KINU - FILM PETAR ZECIMIR 2

AKCIJA ZA DJECU NA REBRU

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Gordana Čosić Valentina Buzjak   datum: 15. 4. 2022.

 SATNICA MATIČNE ŠKOLE I PŠ PREPOLNO ZA ŠKOLSKU GODINU 2022./2023.Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 12. 2012.

Ukupno: 1102316
Ovaj mjesec: 1359
Danas: 218
preskoči na navigaciju