2020-10-21 11:39:17

ANA BANOVEC POZVANA NA DRŽAVNO NATJECANJE IZ KEMIJE!!!!!

U ponedjeljak, 19.10.2020., Državno povjerenstvo za natjecanje iz kemije objavilo je liste  učenika pozvanih na Državno natjecanje iz kemije za školsku godinu 2019./2020., a time i službene rezultate sa Županijskih natjecanja koja su, uslijed pandemije COVID-19 virusom odgođena te održana 23.9.2020.

Na Županijskom natjecanju iz kemije sudjelovalo je troje učenika naše škole (od pet učenika) koji su temeljem ostvarenih rezultata na školskom natjecanju pozvani na županijsko.

U konkurenciji sedmih razreda učenica  Ana Banovec  ostvarila je 3. mjesto, a Dora Banovec 6. mjesto te u konkurenciji osmih razreda Karlo Smolić je osvojio 5. mjesto.

Svi naši učenici ostvarili su dovoljan broj bodova te su njihovi testovi bili upućeni prema Državnom povjerenstvu, a naša je Ana ostvarila plasman među 25 najboljih kemičara u državi.  Svaka čast!!! yes

Državno natjecanje iz kemije održat će se 12. i 13. studenoga 2020., a Ani želimo puno uspjeha i korisnih novih iskustava.

Ani, Dori i Karlu čestitke na uloženom trudu, ostvarenim rezultatima te lijepoj prezentaciji škole i grada u županiji i šire!

                    

                                                          Prilog napisala: Nataša Hrbud-Puhelek, prof.

Jako smo ponosni na uspjeh naše učenice Ane Banovec i njezine mentorice Nataše Hrbud-Puhelek!!! heart

 

 


Osnovna škola Dragutina Domjanića Sveti Ivan Zelina